Back to school.

I Mars 2014 hade Medieinstitutet öppet hus och strax där efter skickade jag in ansökan och arbetsprov. I Maj blev jag kallad till intervju och i Juni kom beskedet. And here I am. Nu läser jag första terminen på Webbkommunikatör / Sociala Medier, Medieinstitutet i Stockholm. Bloggen startas huvudsakligen i utbildningssyfte, men hoppas kunna bidra till mer i bloggosfären än så.

MedieinstitutetVi har hunnit gå 3 veckor i skolan och precis blivit inkörda i några av alla olika kurser, klasser och krångliga elevsystem. (ha ha) Bla. Praktiskt Skrivande, vi lär oss svenska rätt och riktigt, journalistiska principer och att skriva för olika syften. Digitalt Foto, där Göran Segeholm lär oss allt han kan och vet om ljussättningar, vinklar, kompositioner, konnotationer, gestaltningar osv osv. Vi har fått äran att jobba med Snövit Hedstjärna i trendspaning av visuell kommunikation. Daniel Erkstam och hela nakna sanningen om sociala medier samt lite juridik i ämnet. And more to come.

Kort och gott. Jag är här för att få svart bälte i kommunikation med bild och text på webben. Eftersom jag själv önskade att det fanns massa bloggmaterial när jag sökte runt på olika utbildningar så kommer jag föra en kontinuerlig skoluppdatering för intresserade men givetvis massa annat trevligt också. Stay tuned! ♥

IMG_20140828_001446

2 reaktioner på ”Back to school.

  1. Fy vad fint att hitta hit så här när jag googlar runt om utbildningen jag vill söka till nästa höst. Har läst igenom lite inlägg och känner mig nu ännu mer peppad på att söka, tusen tack för att du lagt ner tid på att skriva om din tid på MI!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.