Porträtt

IMG_3949 IMG_3970

Fotouppgift: Vi ska fota 2 porträtt och gestalta en känsla med hjälp av ljuset och två vänner. Foto har alltid varit min no1 hobby. Det kan min omgivning bekräfta. Just därför känns den här kursen i foto/redigering med Göran Segeholm extra fun.

I en perfekt värld så äger jag en bättre kamera. Vill jobba med bättre objektiv och lägre bländartal. I bilderna ovan hade jag då tex kunna ta fram kortskärpedjup för att framhäva objektet (A) och göra bakgrunden ännu mer oskarp. Just nu tar jag förskräckligt mycket bilder med min Samsung Galaxy S4 men äger även en kompakt systemkamera av modell Canon G12. Lätt och smidig att ta med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.