Instant Branding

Instant Branding är när ett företag eller en byrå presenterar en komplex ide, ett budskap som målgruppen inte riktigt förstår. Konstigt, utstickande, brutalt, provokativt, osammanhängande och sjukt. Detta skapar ett frågetecken som leder målgruppen vidare i tankarna. En bisarr nyfikenhet. Vad var det vi just såg?

Filmen ska innehålla minst 3 komponenter som anses vara osammanhängande och ”konstiga” och produkten skall helst inte synas alls. Man ska helt enkelt inte förstå, man ska bli överkörd av konstiga känslor. Här följer några exempel på Instant Branding. Sjukt, fast fascinerande säger jag.

En reaktion på ”Instant Branding

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.