Ledningsgruppen – Medieinstitutet

På Medieinstitutet finns ett nära samarbete med branschen vilket är en viktig del av skolans filosofi och värdering i att vara en Yrkeshögskola. Därför finns en ledningsgrupp som betår av rektorn, utbildningsledare ifrån respektive utbildning, ett tiotal representanter direkt från branschen samt två elevrepresentanter, en av dem är jag.

Ledningsgruppen från branschen finns för att kunna hjälpa till att utforma utbildningen efter marknadens behov samt ge oss kunskap om vilken kompetens vi som blivande webbkommunikatörer behöver. Tider förändras, så även efterfrågan av kunskap. Detta skulle kunna innebära uppdateringar i tex användarverktyg eller nya trender inom teknik.

I Fredags hade jag mitt första möte. Ett jätteintressant möte som ger rum för direkt kommunikation mellan elev, föreläsare, utbildningsledare och branschfolk. Vi diskuterar trendspaningar, bollar idéer för framtida samarbeten och tar upp viktiga frågor för vår och kommunikationens framtid. Ledningsgruppen är även delaktiga i utbildningsprojekt, föreläsningar och tar emot praktikanter (lia, lärande i arbete). Som elev tycker jag det är fantastiskt bra att vi redan nu kan få ha en nära relation till branschen och knyta kontakter.

Wordcloud - Louise Johannesson, Medieinstitutet

Wordcloud – Louise Johannesson, Medieinstitutet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.