Shaperace

Var uppe före tuppen och fotade för träningsappen Shaperace idag. ( Instagram: @shaperace ) Råstasjön bjöd tyvärr inte på något sagoväder utan den bittra gråa höstsanningen tog vid och jag tackar Alexander och Johanna som ville rulla runt bland blöta löv ändå. Monday Funday så att säga. Sneak peaks till bjuds!

PhotoGrid_1412587574479 PhotoGrid_1412617634693 ShapeRace är en App som hjälper dig att komma i form. Konceptet går ut på att man startar en tävling mellan sina vänner, bestämmer hur stor potten ska vara och den som tränar flitigast tar hem potten. Man får poäng genom att gymma eller motionera. ShapeRace är integrerat med RunKeeper, så ladda ner appen och ge dig in i leken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.