SPRINGBREAK´14

IMG_4370

I Fredags vaknade vi som sagt upp Palma. Startade men en traditionsenlig löprunda i Palmahamnen och runt katedralen. En lång frukost och poolhäng på Isla Mallorca & SPA innan vinlunch på Nautic Yacht Club me la familia. Palma bjuder på 30grader stekhetta och de planerade ”höstmyset” sveptes in i en afrikavind. (Inte jättetrist) Jag och A fortsätter med shopping, drinkar och spansk-sen middag i Catalina.

IMG_4395 IMG_4406
Valdemossa.

Ingen rast ingen ro. Blev upphämtade tidigt på Lördagsmorgon av Papi å Frugi för en roadtripp genom Mallorcas byar och berg. Och de ni! De va grejjer det! Första stopp, lilla byn Valdemossa via viewpoint Sa Foradada, lunch i Deia och slutligen ett dopp i lagunen.

IMG_4437 IMG_4435
Sa Foradada.

När dagen går mot sitt slut och bilen slingrar ner för apelsindalen, ligger jag å A och sussar som små barn i baksätet. (För mycket frisk luft.) Äntligen hemma i älskade Port Soller igen! Tapas och Sangria väntar i hamnen. Kameran dog mellan Sa Foradada och Deia så fler bilder kommer med mobilen later on. Adios!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.