Slutuppgift Fotografering

Redovisning av Göran Segeholms slutuppgift i Digital Fotografering på Medieinstitutet. Att gestalta en relation. Jag har valt att visa förälskelse (hopplös romantiker som man är) Ung förälskelse, första kärleken. Har ju redan vart inne och nosat på bilderna, men här får ni alltså resten av uppställningen: Alexander & Johanna.

IMG_4230IMG_4211 IMG_4217_MG_6882_MG_6890 _MG_6904_MG_7043_MG_7065_MG_7073_MG_7128 Dagens story spoil: Mest för att rädda Johanna och Alexanders eviga singelliv, vill jag nu förtydliga att Johanna och Alexander varken är ett par eller omåttligt förälskade i varandra. Bara jätte jättesöta som lät mig utnyttja dem för egen vinnings skull.

En reaktion på ”Slutuppgift Fotografering

  1. Pingback: Bloggen fyller 1år | Louise Johannesson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.