Min första pitch

Redovisningen idag handlade i stora drag om att pitcha en idé för klassen och Patrik Häggqvist (Luleå Tekniska Universitet) baserad på trendspaning kontra målgruppsanalyser. Taktiska som strategiska. Vi i min grupp tog fram en ny typ av ”crossfit-strumpa”. (otippat att det skulle handla om träning/hälsa… eller inte) Tänker ej gå in på mer detaljer än så för att det kaaaan ju vara så att vår idea e så jäkla brilliant att man vill göra buisness på’t. 😉 Delar dock med mig av vår homemade testo-introvideo för att skapa lite feeling i ämnet.

Så, den frigivande känslan av att en vecka med två stora redovisningar är avklarad alltså. Nu tar vi helg! Även om ”helg” i mitt fall handlar om att jobba, så lägger jag  prestationsångesten på hyllan till Måndag iallafall. Tack för det!

On top of that så fick jag idag mail från Stiftelsen för internetinfrastruktur (.SE) om att jag blivit nominerad och utvald till att få  biljetter till Internetdagarna.se på Stockholm Waterfront Congress Centre 24-25 Nov. WIN!! Sveriges kanske viktigaste mötesplats för dem som jobbar med internet och kommer jobba med internet. Som jag då. Nu ska jag kolla ut vilka program jag ska följa och vilka keynote-talare jag ska lyssna på. Väldigt kul, tackar! Trevlig helg!

2 reaktioner på ”Min första pitch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.