Terminsprojekt

Oj, här lyser inläggen med sin sorgsna frånvaro. Denna tangenttystnad råder dock inte för att det inte finns något att dela, utan snarare för att jag inte har tid. Det är a lot of things going on here right now. Vi går mot jullov och första terminen luktar  julskinka och barr. Ingen är ledsen över det.

Men innan vi tar lov så ska vi kicka igång ett sista projekt som sträcker sig över till nästa termin. Ett terminsprojekt där all kunskap skall få sättas i bruk. Äntligen! I tisdags hade vi första mötet med snubbarna nedan, Norlie & KKV och deras Ann.  Baam! Vi ska jobba med dem och jag kan berätta mer om det en bättre gång för nu ska vi på gruppfrukost och skriva projektbeskrivning.

smartan_holl_pa_att_knacka_norlie_kkv_trodde_jag_skulle_do

Vi hörs snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.