Home Study Monday

För oss tillhörande gruppen: Flitiga Studenter, är idag ingen klämdag att förbise studier. Så idag gick vi upp kl 9 och drog på oss Redigbyxorna. Ända upp till hakan. Bjöd hem klassisar på projektdejt, en mindre sexig get together som ni hör. MEN, vi löste en och annan kod-gåta och operationen går åt rätt håll. Ligger i fas med GANTT, som Lisa Wacklin hade velat höra.

IMG_20150105_212755

Känslan när man sitter och nöter och nöter och nöter och NÖTER SIG TOKIG, på ett och samma problem och sen helt plötsligt bah, BAAM! Löser det! Och resten liksom rullar på. Ja, det är studieglädje på gröna grantoppars nivåer. Hög puls och lyckorus. (Kan vara för mycket kaffe.) Eller för att man löser nått med att koda! Win!

IMG_20150105_212843

Nu har jag bestämt att jag ska checka ut, min man har lämnat mig gräsänka i 2 veckor och jag firar med att se på mest meningslösa TV-programet jag kan hitta på tablån. Lagd till bredden i soffan, datorn på magen och skippad middag. Fezt. I mon är det precis samma visa. Inga röda dagar till spillo. 2,5 vecka till inlämning, sedan praktik. Herre man!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.