Mondays Can Be Great

Rullar in på vecka2 på Lia1. Hey! Hur känns det med det Louise? Men, jo tackar som frågar. Spännande! svarar jag och känner mig ändå lite lost i en värld där det finns såååå mycket att lära sig. Så mycket nytt att ta in och framför allt så mycket nytt man VILL få in. Helst asap. Detta är kul och även om jag gillar utmaningen så ogillar jag att vara ”ny på jobbet”. Dem flesta kan säkert känna igen sig i den känslan… Det bästa med den känslan är att den är som en storm. Den går över.

Min handledare Andreas. Hmmm, jag tror han är Batman! Har inte sett det med egna ögon, men jag vet att jag aldrig har sett Andreas och Batman i samma rum samtidigt. Just saying. Han kan så sjukt mycket. Han kan allt. Som en maskin. Ibland står jag som en fågelholk samtidigt som jag nickar långsamt och mmm:ar. Hur sjutton han kan ha så mycket i sitt huvud utan att bli sjösjuk? tänker jag.

Summan av första veckans kardemumma är: Att 6 veckor känns kort, förhållande till hur snabbt första veckan gick. Att jag sitter och jobbar med ett otroligt spännande varumärke, i tillväxtfas, vilket gör det ännu roligare att vara delaktig. Att jag har en snäll, glad och otroligt duktig handledare som tar med mig på intressanta möten, låter mig vara kreativ och så klart lär mig något nytt varje dag. Kort om det. Kan gå in mer på vad jag gör nästa gång. Nu måste jag återgå till mitt här…

Trevlig måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.