Nytt jobb!

Hejja! För några dagar sedan signade jag halvtid på en mediabyrå. Är inte det toppen?! Plugga och jobba parallellt i samma ämne. Att jag fortfarande kan sköta plugget ( vilket var en viktig del i beslutet) och ta ett steg ut i rätt riktning. Jag är Så taggad på den här våren! IMG_20150319_144036

Om bara 1år går vi ut Medieinstitutet som nybakade webbkommunikatörer. April 2016…Hetsen? Jag vet av mina 29levda och lärda år, att 1år går hiskligt snabbt. No time waisted. Jag tänker inte missa något tåg. Hej här kommer jag osv. När vi ändå har Medieinstitutet på tapeten, och jag vet att nästa års elever är ute på spaning as we speak, så kan jag skjuta in en snabb update. – Vi har till mitt nöje, gått in på ämnet film. Dramaturgi, skriva filmmanus, filma och klippa. På söndag skall min lilla grupp plocka fram idéer till vilket varumärke som skall få dramatiseras i vår eminenta regi. Håll till godo. Trevlig helg! Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.