AMATHUS SPA & WELLNESS, IXIA

-Took some time to celebrate. Då var det slut på sötebrödsdagarna och livet återgår till rutiner och kampen om beachkroppen 2015. Och det ska jag säga er, att det blir Inte lättare med åren. Vilken uppförsbacke! Oh! Aja. Det är 10 veckor kvar till sommaren. När började tiden gå så fort? Känner en enorm stress över tiden. Faktiskt.

IMG_5648IMG_5548

Men vilken bra semester vi haft! – Sista dagarna låg vi bara på hotellet och rullade i välmående. En våg av kärleksboost, skratt och påfyllda energidepåer. Känner mig redo att anta vårens utmaningar med jobb och skola. Och det är en hel del kul att se fram emot. (Även om det låter som att vardagsliv verkar vara pesten) Jag är ju annars en riktig Rune-rutinmänniska och älskar att ha en vardag.

IMG_5597IMG_5699

Ikväll är det middag och spontandans på vännaskaran på Hotellet hemma i Stockholm. Grabbarna ska spela och vi andra skall låta oss underhållas av brygghits och fantastiskt gott umgänge. Herregud, jag har så härliga vänner. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.