Regissör Johannesson – Tagning!

På Medieinstitutet pågår just nu film- och klippkurs med favoritlärare, Snövit. Det hamnar under kategorin; Producera för digitala medier. Faller mig helt i smaken. Skriva bildmanus och skapa en film – är kul. Film och klipp har legat i intresset sen min pappa lät mig låna familjens filmkamera back in the days,1997. Jag och min bästis gjorde Talkshows och vi i klass 6A spelade in anti-mobbingsfilm på fritiden. Sen har det fortsatt. Resor, seglatser, galej och ståhej. Den visuella bilden är väldigt stark i mitt huvud. Jag tänker foto,bild och film i mer eller mindre alla situationer.

IMG_20150422_212436  IMG_20150422_212640

Nu har Jag, Lina och Catarina gett oss på ett fiktivt projekt för Uber. Vi ska arbeta i Premiere PRO, vilket är helt nytt för mig. Igår filmade vi första scenerna. Otroligt roligt! Vi passade på att fira lyckad inspelning med bubbel och Råbiff på Riche. I morgon fortsätter inspelningarna – det blir kul.

IMG_20150422_182628  IMG_20150422_191227

Påtal om något annat: -Hur tror ni förresten nya Facebook algoritmer påverkar företagssidan med annonsering och paid post, reach, engagemant rate osv? Hur det blir för dig och mig är jag helt med på… men antar att något led blir lidande då ”friend posts” prioriteras. Bra för oss, dåligt för företagen? Är det nu money talks? Tacksam för svar samt spekulering*. /Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.