Terminsprojekt för H&M

Nu ska ni höra! Vi blev breifade för vårt nya projektarbete i torsdags. Kunden är HM och vi ska ta fram en Digital Pop Up Store för något av HMs följande product range: Man, Sport, Beauty, Shoes, Trend, Baby, Home, Beach. Så roligt! Antar utmaningen med skräckblandad förtjusning.

”Create a digital pop up store concept that could be used to promote and sell a limited range of H&M products in a setting were they are otherwise unavailable” -H&M

0525b5_ff1c5613fc4a4760971a69ddc45560eb.png_srz_966_2856_85_22_0.50_1.20_0.00_png_srz

Jag ingår i grupp Beta, bestående av ytterligare 2 webbkommunikatörer från WKS14 samt 2 härliga front end developers från FED14 på Medieinstitutet. På torsdag sätter vi igång – jag har hunnit ta pulsen på mina Betas och ambitionerna är höga. =) Nu ska man sadla om sitt fokus från det ena till ”det andra”. Först avsluta ”det andra”. Dvs sista inlämningarna och den där kommunikationstentan alla bävar för.

Min hjärna vill lägga ner verksamheten. Alla typ av koncentrationsförsök kapsejsar i ett mind sea of allt annat än vad det borde. Läser mina klassisars statusar och konstaterar följande: Jag inte är ensam i misären. Kan vi inte bara hoppa över inlämningarna och gå all in på H&M istället? =) Näh!

Först en vända runt sjöarna, kaffe och Nymo.

Godmorgon. 

11330067_10155571788420313_414665908_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.