BETA House

Vi pratar terminsprojekt igen. Max, vår handledare satte oss och killarna från Front end developers i Grupp BETA. BETA som i BETA Sorority (kvinnoförening), och det har man sett på film – att när man är med i en förening som heter BETA så han man ett ”house” att husera i. Vårt ”house” är HumlanBar – El Taco Truck. En trevlig liten verkstad för storslagna idéer och skoj. Notera: Viktig att ha lite skoj bland allt annat allvarlig i livet.

IMG_20150601_212609IMG_20150601_195152

1a juni är första officiella sommardagen sägs det, samt Linas födelsedag, samt dagen för vår första kreativa sammanstrålning i processen att ta fram ett hejdundrande koncept att presentera för kund i slutet på augusti.

Alla i vår branch vet att kreativitet föds ur livets dryck. Det lärde vi oss på 48H – och det var kul. På fredag ska vi landa i något vi tror på och känner för. Vi har tusen idéer och starka 3 koncept, så nu ska alla låta det det bubbla lite, mysa till sig. Och ja, jag ska återgå till tentapluggandet. Marknadskommunikation 4 life. Vi hörs.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.