CAFE DE LA ESQUINA, WILLIAMSBURG NYC

En känd favorit. Alla pratar om La Esquina. Finns både på Manhattan och i Williamsburg. Mexikanskt. Mystiskt.

Här kan man boka bord upp till 3 veckor innan planerat besök. Det har jag hört. Så det gjorde jag. Lagom till en torsdag och där med lägligt nog en #tacothursday. Ett bord för 8 i ett bakrum. Passion Margaritas på pitcher och massor med tacos ofcourse.

IMG_7642IMG_7668IMG_7686225 Wythe Ave, Brooklyn, NY 11249

IMG_7671IMG_7650IMG_7646

”I hate tacos, said No Juan Ever” Jag älskar när restaurangbesöket blir en upplevelse. Man kliver in i något annat. En atmosfär som slukar upp en i tid och rum. Precis så är det på La Esquina – känns som taget ur en Tarantino film. Kulisserna från en gammal diner på en avsides gata där ett svettigt fyllo sitter och sölar med en öl i baren innan han kommer mörda servitrisen i sin lastbil med ett konstigt föremål. Ni fattar grejen. Ingen blev mördad , men stämningen var spännande.

IMG_7682IMG_7683IMG_7660

Jag blev uppslukad av makalöst bra Margaritas och den nakna tjejen som gick runt som midsommardöden i kroppsmålning och roskrans. Minns nästan knappt om maten egentligen var så spektakulär, eller om mina Tacos på El Taco Truck på Nybrogatan faktiskt är godare. Men Jo, det var gott. Finns så många som gör bra Tacos idag. Det var alltså igen sågning om det lät så. Hit ska man definitivt gå om man är i Nevvan! Finns en förträfflig innegård och ett pooltable vi såklart intog efter middagen.

Fler NYC-restauranger HÄR.

En reaktion på ”CAFE DE LA ESQUINA, WILLIAMSBURG NYC

  1. Pingback: Bar-hopping Williamsburg | Louise Johannesson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.