WILLIAMSBURG

Vi har hunnit från New York till Boston and back, sen sist – den som följer med på Instagram har noterat detta. Just nu  ligger jag i sängen på Mc Carren Hotel & Pool i supertrendiga Williamsburg. Morgondisen ligger fortfarande kvar. Schmuugy. Synd, för nu ser poolen lite dassig ut från ovan. Det ska spricka upp snart, då kilar jag ner och intar position. OPV – Optimal PressVinkel.

IMG_7585

Passar att blogga av mig lite snabbt medan prinsessan forfarande skönhetssömnar. Igår var vi ute på Haderajraj med några kompisar och körde barhoping i Williamsburg eller ”Bergie” som man säger när man e en cool katt. Tror jag. Är ju inte så cool så det kan hända att det var ”Burgen”. Skit samma. Det var dundertrevligt iaf.

Lite ont i huvudet idag. Med all rätt. Samlar mina krafter och försöker söka fram Williamsburgs bästa brunch. Det är trots allt lördag, bästa dagen. Tänker pannkakor och fattiga riddare. Inte ätit pannkakor på hela resan. Vilket är sjukt när man heter som jag gör. Och på tal om något helt annat, för att jag helt saknar ork att gå igenom och strukturera alla bilder. Så jag får helt enkelt dela upp det här #vacayUS15-bloggandet. Rundar av här.

Ett adjö. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.