BAR HOPPING, WILLIAMSBURG

Tillbaka i Williamsburg hade vi bestämt att möta upp några vänner för en barrunda här i trakterna. Inte som en pub crawl från Ayia Napa -99. Utan mer sansat och mysigt.

Känna av garagebarer, industri-tops och få lite hipsterflowfeeling. Williamsburg är vad vi kan kalla. ”Najs”.  Startade på Berry Park rooftop med en fulsnygg utsikt över Manhattan i solnedgången och några glasburkar med Huckleberry Lemonade. En specialitet!

IMG_7620IMG_7631IMG_7634Berry Park: 4 Berry St, Brooklyn, NY 11211

Efter Berry Park gick vi vidare till Cafe de la Esquina som jag nämnde tidigare. Drack en av de bästa margaritas jag smakat. Med en touch av ingefära och kryddig passionsfrukt. Favorit-tacosen blev den med fisk. Utöver det minns jag inte om det var så gott som det var coolt, men det var prisvärt, vi spelade biljard och hade trevligt. Jag gillar verkligen sådana typ av ställen.

IMG_7680IMG_7676IMG_7659Cafe de la Esquina: 225 Wythe Ave, Brooklyn, NY 11249

Efter det strutta vi runt på småbarer och drack öl med Ives skolvänner. Williamsburg har oändligt med barer och haak att bjuda på. Minns inte namnet på de vi var på men strax efter 1 rundade jag och Alex av och vandrade hem genom natten då vi plötsligt går förbi ett ställe jag vet att jag läst om.- Sweet Chick! Kända för sina ”Chicken Waffels”. Ingen natt är för sen för en Chicken Waffel tänkte vi. Kök öppet till 02 och supertrevlig personal! Så där satt vi och drack bjud-öl till våra våfflor till sent på natten.

IMG_7702IMG_7704IMG_7708 Sweet Chick: 164 Bedford Ave Brooklyn

Lika väl som jag blev rekommenderad att ta mig tid ut i Brooklyn och definitivt insupa feelgoodfeeling i aldrig så heta Williamsburg så vill jag rekommendera vidare. Spontant känner jag att jag måste ha fler dagar än vad resan har kvar för att hinna gå på alla ställen jag önskar. Ikväll forsätter vi med solnedgången från Wythe Hotel och sen världspizza på Robertas. Blir en bra fredag detta med.

Läs om fler fler NYC-restauranger

3 reaktioner på ”BAR HOPPING, WILLIAMSBURG

  1. Pingback: Mc Carren Hotel & Pool | Louise Johannesson

  2. Pingback: HOTELL NEW YORK | LOUISE JOHANNESSON

  3. Pingback: ÄLSKADE TRADITIONER & | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.