MC CARREN HOTEL & POOL, NY

Aloha från det här alldeles perfekta sommarhotellet i Williamsburg. Mc Carren Hotel & Pool. 160 N 12th St, Brooklyn, NY 11249. Med saltvattenpool och färger och allt. Nästan som från en strand på 50talet, fast med pool. I modern tappning. Glatt, randigt och ”arty”. Blev solsängskompis med Instaqueen för ett av mina favvokonton: Kate Spade NY. Fick agera handmodell för deras senaste sommaraccessoarer och utbytte en hel del härligt chitchat över en Cucumber Mojito.

IMG_7784IMG_7792IMG_7751IMG_7753IMG_7762IMG_7817IMG_7763IMG_7802
IMG_7790

Pretty damn gooood. Kände redan när vi checka in att jag ville stanna längre. Hade kunnat se oss äta Lobster Rolls och solbadat på de där fluffiga madrasserna några dagar till. Läget är dessutom nära till alla balla coola ställen som finns i Williamsburg. Jag nämner några här.

Fortsätter att res-blogga tills jag känner att jag har fått dela med mig om allt jag vill dela med mig om. Hur känns det? Blir det tjatigt och fullständigt ointressant? Eller älskar vi New York och kan inte få nog? JA! Hurra!  Stay tuned.

En reaktion på ”MC CARREN HOTEL & POOL, NY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.