Projektpitch & FredagsPub

Igår hade vi vår inlämning och pitch för H&M. Legat som ett stresstäcke över mig sen i Maj. Sen, när en sån grej är över blir det en sjutusans urladdning och man känner sig som en pyst ballong. Fast på ett bra sätt. Vi firade med 20krs vin på Fredagdpuben Medieinstitutet , där vi skulle välkomna de nya ettorna. Verkar vara ett taggat gäng. Kul!

Känns sjukt att det redan gått ett år sen vi satt där, förvirrade. Minns själv att jag hade 1miljard frågor, och allt man ville göra var att ”fråga en tvåa”. Jag hade Thowe som min självutnämnda mentor. Det har vart guld för mig under första året – så därför tänkte jag att jag kan göra det samma för en annan undrande själ. 😉

På måndag går vi som sagt på LIA2, sån otrolig pepp på att bara fokusera på en sak och inte kasta hjärnverksamheten mellan tusen saker skola/jobb. Bilden nedan är från min ensamkväll på jobbet i torsdags, dagen innan inlämningen. Alla kollegor är på kickoff, jag tar tillfället att klippa en selfie när ingen ser på.

IMG_20150827_213722

3 reaktioner på ”Projektpitch & FredagsPub

  1. Känner igen mig – Du får gärna bli min, haha 😉 Vi bytte ett par snabba ord i fredags ang. din blogg 😀 Lycka till på praktiken! /Therese Svedberg, WKS-etta på medieinstitutet

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.