LIA2 Vecka2

Hej på er! 2a veckan på LIA2 har satt igång, vi håller på att anställer nya talanger till vårt team, Social & Content. Just idag har vi letat kreativa pangkreatörer i steg2 intervju/arbetsprov.  Bara det känns ju som en spännande grej att vara med och ta fram. En ny kollega! Vårt team blir större, lik så den del i branschen som jag valt att dyka in i. Sånt gör en pepp och taggad på framtiden.

Nu sitter jag och väntar in ett tele-möte med våra nordiska kollegor och sen ska jag  sammanställa en komplettering till en Social Audit för en av våra kunder. Veckan kommer i övrigt att nyttjas till att sätta mig in i Social Listening och analysverktyg. Att förstå sin målgrupp och dess beteenden är AO. Om det inte är så att man tänkt att leva på gulliga kattklipp eller tröttsamma klickmonster-rubriker resten av livet. Snark.

IMG_20150826_114230

Nu ringer Danmark… Got to go. Vi ses och hörs och bloggas nästa gång, om inte innan. Mvh// Praktikanten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.