Delight Studios – Reklaminspelning

Film har alltid intresserat mig och för ett tag sen var jag med på Delight studio med vår CD (Creative Director), för att spela in 2 korta reklamfilmer, vi pratar sekunder. Det innebär massa timmar i studion tillsammans med en kamera/ljuskille, en statist, en runner i detta fallet, samt en katt. Och jag då —> praktikanten.

Tror det är allmänt känt att en ”enkel” inspelning tar väldigt mycket mer tid än vad slutresultatet visar – inte bara inspelning, ljussättning och stage:ing, utan även klipp, grafik och VO (Voice over). Kul tycker jag, hoppas på mer inspelningsjobb i framtiden. Bjuder på lite behind the scenes. Hej!

IMG_20150922_183428IMG_20150922_174048 IMG_20150922_183001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.