En dag kvar.

10 veckor! I morgon är det min sista dag som intern. 10 fantastiskt roliga veckor som avslutas med en kickoff, inte för mig utan för vårt nya team—> Marvelous, som jag berättade om tidigare. Så vad händer nu när LIAn är slut?

Ja det kan man undra. Förutom att jag kommer jobba kvar på IUM/Mrvls, (hurra!) så ska jag ju självklart sätta ihop min Pecha Kucha. (Hurra!?) (Alla på MI vet vad en Pecha Kucha är) På måndag presenterar vi nämligen för 60st lärare och elever på Medieinstitutet. Det, samt en rapport blir det sista på vi gör innan vi hugger in i resten av utbildningen. **6 månader kvar. Ekonomi, juridik, projektarbete och Examensarbete hänger på tapeten. Det blir kul, snart klar. Kämpa.

LouiseJohannesson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.