#NoHateSE

Nyheter24 har hypeat upp den här dagen i brygga, med bravur! Belysa problematiken kring näthat genom att fullständigt kärleksbomba hela cyperspacen.  Jag tycker det är hur viktigt som helst att samhället informeras om vad som försiggår på nätets baksida. Folk, inte minst barn och ungdomar utsätts för absurt mycket skit. Genom alla nya plattformar som växer fram – växer också en helt ny dimension av mobbing fram.

Läs mer om 4e November, No hate-dagen, en dag att ta lite extra initiativ till att informera och motverka näthat.  #NoHateSe har fått ett fantastiskt genomslag och responsen var rörande fin. Varje dag är en bra dag att sprida kärlek, men just igår blev det lite extra. ❤

IMG_20151104_103229

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.