SPORTRESA TILL FUERTUVENTURA

Startade året med en ”träningsvecka” på Fuerteventura. Så himla fantastiskt underbart. Fuerteventura blev en nödlösning på en resa vi var tvungna att ställa in. Till Mexico. Skulle inte påstå att det kompenserades, men det blev ett väldigt bra alternativ.

Vi bodde på Club Magic Life, ett Sporthotell på en klippkant med hela havet som utsikt. Vår balkong tog priset. Wow! Varje morgon startades med en löprunda längs den 6mil långa stranden, Jandia. Jag ska vara ärlig och säga att inte inte sprang hela vägen.

Jag ska också vara ärlig och säga att jag åt pannkakor med sirap till frukost varje morgon. Sen hängde vi vid poolen, läste bok, lyssna på pod eller lapade sol nere på beachen. Vattnet är top 3 bästa jag vatten jag badat i. Så fantastiskt klart och härligt krispigt.

När vi inte slappade eller åt mat,  så klättrade vi i berg, cyklade, vindsurfade och försökte bocka av saker man måste fotas med. Som fyren t ex. Jag älskar fyrer. El Faro Morro Jable tror jag denna hette. Fanns även en Beach Bar längs ner, där drack vi öl.

Vädret var varmt och perfekt. Januari är en bra tid att åka. Havet var som jag nämnde innan, fantastiskt! Jag var skeptisk till valet av ”charter”, men det blir vad man gör det till. Jag kan absolut tänka mig åka tillbaka till Fuerteventura. Framförallt vill jag fortsätta lära mig vindsurfa. Så kul! Surfskolan vi valda hette Surfers Island Fuerteventura.

Over and out.

Screen Shot 2016-01-13 at 10.47.40

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.