JAG ÄR KLAR

Med Examensarbetet!! Känns nästan som att det är samma sak som att ta examen! Alltså! Wow!! Känsla jag har just nu: Svår att beskriva. Jag är så trött i huvudet att jag inte kan komma på hur jag ska fira. Inlämningen alltså. Hittar bilden som jag tog när jag blev antagen till skolan och tänker på hur glad jag är att den äntligen snart är klar.

10410257_10154286648960313_8424425394447981304_n.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.