TILLBAKA VID TANGENTERNA

Kanske var det min resa till Lofoten som fick mig att ta beslutet jag funderat på ett tag. Efter 1,5 års uppehåll från över 15års bloggande. Tiden innan blogga hette blogga och det man gjorde då var att skriva dagbok på internet.

Jag får många frågor av både vänner, kollegor och följare på Instagram om destinationstips, hur man får mest resa för pengarna (svart bälte i bokning) restauranger, aktiviteter etc. Så med insikten om att det finns ett intresse av att jag delar, och för att jag oxå älskar att dela, så är jag nu här igen.

Who! Tillbaka i bloggosfären för att fokusera på resor, mat och upplevelser. Både in- och utrikes. Både upplevelser som redan gjorts, görs och skall göras. Alla tips jag kan komma på som har med ovannämnda att göra. Det blir kul!

Connecting_Flight_Oslo

Lägligt nog har jag 3h på Oslo flygplats innan mitt nästa plan hem till Stockholm lyfter. Vi börjar så, ett inlägg om Lofoten kommer inom kort. Man kan även följa mig på Instagram @louilouie  och min hashtag #LouMap där jag pinnar mina resmål.

Hej!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.