VODKA BUSINESS, NYC

I måndags anlände vi (jag och mitt Absolutteam) i NYC för kvartalsworkshop hos våra kollegor i NYC. 4e i ordningen. Ni kan säkert förstå att detta är en av mina favoritprocesser.

Jag försöker givetvis ta vara på tiden så mkt som jag kan när vi reser i jobbet. Framför allt har jag oceaner av tid på morgonen då min dag startar 03.00 i US (Jetlag). Hm! Brukar träna, men med div rådande skador och en stor kampanj som skulle gå live i dagarna så har jag haft sängkontor till iallafall en rimligt tid som 06. Då gör jag mig i ordning och går ner å tar en kaffe i lobbyn och väntar in frukostsällskap.

Sen tar vi en walk genom ngt najsigt kvarter eller nån park, äter frukost, fotar och andas in storstadspuls och avgaser innan vi fortsätter i taxi upp mot 250 Park Ave. Notera att klockan inte är mer än 9 här. Är jag i god tid till kontoret så sätter jag mig gärna på terassen å hänger lite innan dagen drar igång.

the_Ludlow_hotel_view
the_Ludlow_hotelthe_Ludlow_hotelbanter_nyc_breakfast
IMG_20170914_055052_405IMG_20170914_053612_465IMG_20170912_114503_653

Det börjar bli ljust här nu så ska ska upp och ge mig ut på jakt efter nytt frukostställe. Äter gärna på olika varje dag. Drar ihop en liten frukostsummering från denna turen lite senare. God morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.