HOLA MALLORCA & PLAYA CAS CATALA

Back on the island. Ön. Mallorca. Ett andra hem om man får kalla det så. Därför blev jag extra glad när det bestämdes att det var hit vi skulle åka på Pillans födelsedagssurprise.

Maxare som jag är, så är jag här en dag innan alla andra. Tjejerna kommer i natt så jag har haft precis hela dagen på mig att strosa runt och tarelitelungt.

Bekantat mig med nya delar av ön. Så som den här lilla pärlan som jag hittade några meter från huset vi bor i. Här har jag hängt hela dagen. Kalasbra. Cava 30kr glaset och finfina calimares. Bugambilia heter det. Gött häng.

Mallorca_Cala_major_IlletasMallorca_Cala_major_IlletasIMG_20170928_183138_956IMG_20170928_183040_568Mallorca_Cala_major_IlletasMallorca_Cala_major_IlletasMallorca_Cala_major_IlletasIMG_20170928_182739_500Mallorca_Cala_major_IlletasPlaya_cas_catala

Hasta la vista baby!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.