”95% AV ALLT LOST LUGGAGE ÅTERFINNS INOM 24H” – SAS

15 saker man INTE vill ska hända när man kommer hem från en magisk resa:

1. Väskan inte kommer med hem. 2. Hemnycklarna ligger i väskan som inte kom med hem. 3. Man landar 11 på kvällen och porten är låst.  Sen länge. 4. 15 av 15 möjliga ”jour”-låssmeder i Stockholm svarar INTE telefonen på hela natten. 5. Alla hotell i närheten är fullbokade. 6. Alla vänner och familj sover med telefonen på ljudlöst. 7. Man tvingas sova på ett 24/7-gym för att inte frysta ihjäl i bilen. 8. När man äntligen får tag på en låssmed så tar det ytterligare 1,5h för honom att komma fram + 1h att bryta upp låset. 9. Det kostar oss 3500 kr. 10. Alex missar sitt flyg dagen efter = måste köpa ny biljett. 11. Folksams drulleförsäkringen täcker inte låsbyten. 12. Amex täcker inte saker som händer på hemresan. 13. SAS meddelar att 95% av allt borttappat bagage hittas inom 24h. Men inte mitt. 14. Jag ska på jobbresa dagen efter och har ingen väska att packa i, än mindre något av mina ”nödvändigheter”. 15. Får köpa det mesta nytt och hoppas på att SAS står för eländet.  Annars blir jag tottibalutti ganska precis 10.000kr fattigare. Det suger.

Som alla sagor har även denna sagan ett lyckligt slut. Väskan återfanns efter 4 djupt besvärade dagar och kunde sedan hämtas upp av sin ägare efter 6 dagar. Väskan intakt och allt innehåll i sin ordning. Nu räknar jag med att SAS står för sitt slarv och att de utan krångel glatt tar emot mina kvitton.

Slutet gott, allting gott.

Amex_sas_reward_eurobonus

Vill man läsa om det helt perfekta helgen i Rom så kan man göra det HÄR: 

 

En reaktion på ””95% AV ALLT LOST LUGGAGE ÅTERFINNS INOM 24H” – SAS

  1. Pingback: ALLA VÄGAR BÄR TILL ROM & TRASTEVERE | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.