4 DAYS ADE – 2017 (2/2)

För att ni inte ska drunkna i ett inlägg har jag delat upp Amsterdam ADE i två delar. Jag var alltså nere i Amsterdam för ADE, Amsterdam Dance Event och jobb. Första delen hittar ni HÄR.

Any how. Passar på att klämma in en Brunch med en vän innan ADE Day 4 drar igång. Det blev en Skanky Chicken Sandwich och en Chicken Waffel på Gs? Keep it light osv.

ADE_Amsterdam_dance_eventADE_Amsterdam_dance_event_Gs_brunchADE_Amsterdam_dance_event_W_hotelADE_Amsterdam_dance_event_W_hotelStelt på W Hotel, Amsterdam

Mötte upp kollegorna Jens, Rebecka och Georgia för Absoluthäng och day drinks på Urbanears hideout, Rokin 75. 6 trappor upp, trasig hiss och stunning lokal inkl view. Bra vibes, house och drinkar represented by Absolut. Of course.

ADE_Amsterdam_dance_event_urbanears_hideoutADE_Amsterdam_dance_event_urbanears_hideoutADE_Amsterdam_dance_event_urbanears_hideoutADE_Amsterdam_dance_event_urbanears_hideoutUrbanears hideout, ADE Amsterdam

Tight schema – vidare till ”Into the Woods”. Festivalfeeling deluxe! Tält, lador, hangarer, flygmaskiner, pooler, segel och en å annan Burningman feeling. Tittade på folk, dansade på konsert och tog en festivalkorv. Gillade verkligen spelningen med VRWRK i The Barn.

ADE_Amsterdam_dance_event_into_the_woodsADE_Amsterdam_dance_event_into_the_woodADE_Amsterdam_dance_event_into_the_woodsInto the Woods, ADE 

Festivalen håller på till kl 6-7 på morgonen såatte… Som sagt en festivalkorv och sen taxi hem för ombyte innan sista kvällen och avslutningsfest: ”This is our House” på Canvas. Se den kampanjenfilmen här: Så snygg!

Jag hade fullt upp med att rapportera på instastories så jag glömde att fota men tror ni tänker, ”Weeell this is enough girl” Och de va det! Det va allt jag hade att dela.

ADE va en upplevelse för sig. Hoppas på att vara tillbaka nästa år. Man gillar kombon av konferens, inspirerande dragningar, nätverkande, häftiga venues, utställningar och bra fest.  Framför allt once in a life time experience så som kvällen på Rijskmuseet.

Hej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.