BORACAY PT2: TONYS, SUP & SHANGRI LA

Som utlovat handlar del 2 (av 4) om min Bday. Ser oftast till att min födelsedag firas långt bortom Sveriges gränser, så även detta året. 

Med mina bästa vänner på en paradisö har man egentligen redan allt man vill ha. Men Alex hade planerat dagen från morgon till kväll. Först fick jag låtsassova fram till mina älsklingar hade gjort frukost. (Har då egentligen redan hunnit ligga i hängmattan och läsa i flera timmar… reflektera över hur året som 30 blev osv)

diniview_villas_boracay_beachMoon Villa, Diniview

Efter en magiskt fint ordnad frukost så säger Alex att vi ska ta på oss träningskläder och SPRINGA bort till dagens första aktivitet. (!?) Vad hände med min massage och manikyr?Dagens första aktivitet var kickboxningspass. (!?) Besvikelsen. Eller ja en kort stund av besvikelse som taggades om till just TAGG. 1h med öns eliter. Mördarpass. (Bilder låg på mobilen som blev stulen..)

För att sen åka vidare till TONYs. Detta är iofs mer min födelsedagsmelodi: Pitchers och laxtartar på stranden med det här fina gänget. + Att man älskar en liten dagsfylla. ❤

boracay_beach_jonys_supIMG_20171126_075303_220.jpg
IMG_20171126_141852_920.jpg
TONYs Beach Bar

Med en semiberusning skulle jag i nästa steg få ge mig ut på brädan. Alex hade hyrt SUP så att jag å Joanna kunde gå ut ”å fota lite”. Instagram husband expert level… SUP, står för SitUpPaddle va? Haha.

boracay_beach_jonys_sup
boracay_beach_jonys_sup

Sen tillbaka till huset för att mötas av bubbel och tårta. Snabbt byta om för att ta oss till nästa överraskning som var väldigt viktigt att hinna till INNAN solen gick ner…

boracay_beach_diniview_moon_villaboracay_beach_diniview_moon_villa
Moon Villa, Diniview

Åkte taxi och det var ett himla hymlande å hemlighetsmakeri. Vi kommer fram till Shangri La som är ett galet stort lyxresort på ön. Så stort att man måste bli körd å upphämtad av golfbilar för att ta sig runt.

shangrila_resort_boracayIMG_20170301_055640_512
Jetty, Shangri La

Här på piren skulle jag å Joanna vänta medan killarna ”ordnade bordet”. Nu började jag bli nervös och hostade skämtsamt ur mig ”Joanna… Tänk om de dubbelfriar, HEHE” (nervöst skratt, tystnad)… de betedde sig så himla märkligt. Jag såg mig om, stranden va uppdukad för bröllop… Jag tittar på Joanna och skakar på huvudet. Nä… Alltså nej.

Killarna ringde upp oss och vi går med långsamma steg upp för trappan. Och där stannade det som tur va, haha. Bubbel och utsikt. Hade ni vart med så hade ni till 100% oxå börjat spåra i väg med tankarna. Det va lite för ”romantic”.

Och vi hade dessutom ofrivilligt lyckats färgkoordinera. Killarna i vita skjortor, jag å Joanna i röda blommiga klänningar. Herrgud va cheesy. Tänk er den bilden: ”De sa JA” Orkar inte…🙈

shangrila_resort_boracay
shangrila_resort_boracay
Sirena, Shangri La

Här fick man små bord som var uppbyggda på olika platåer i berget. Alla för bästa möjliga utsikt. På stranden började en eldshow och det enda som blev dubbelt den kvällen var antal portioner efterrätter. Men alltså kolla in detta:

shangrila_resort_boracay
Sirena, Shangri La

När mörkret föll gick vi upp till toppen av restaurang Sirena och hade skaldjurskalas och donuts med chokladfondue tills vi storknade. Alex hade en tanke om att vi skulle fortsätta kvällen med bodyshots på Cocomangas (öns hetaste bar), men nånstans där fick vi avbryta planen. Haha. Fyllde ju trotts allt 31 (tant) och var vid 11 helt klart nöjd över hur fin och rolig min födelsedag blev. ❤

Läs första inlägget om Boracay HÄR.

2 reaktioner på ”BORACAY PT2: TONYS, SUP & SHANGRI LA

  1. Pingback: BORACAY PT3: POOLHÄNG & PUKA BEACH | LOUISE JOHANNESSON

  2. Pingback: BABY ITS COLD OUTSIDE | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.