BEAUTY DINNER MED SWISSCLINIC

Jag och Joanna bjuder tillsammans med Swiss Clinic in 30 härliga tjejer på Winter Beauty Dinner en sketen onsdag i december. Kanske en av våra bättre ider.

När vi kommer till Swiss så har Sanna redan dukat och fixat klart allt. Hon bad oss helt enkelt att chilla och ta varsitt glas bubbel för att sen synka med kvällens fotografer. Jag har försökt välja ut några av alla de hundra bilder som togs för att förmedla kvällen. (Varning för bildregn)

IMG_20171214_081021_925.jpgSwicilou_friendcation_swissclinic

Så vad gör man om man har en timme och två fotografer helt till sitt eget befogande? Man går så klart bananas med bästisbilderna, testar produkter och ser härliga ut framför en den här drömspegeln som finns på Icon Mirror (Nån ville önska sig i julklapp. Linn?)

IMG_20171214_075325_530.jpg

Förutom att det dök upp plötsligt kaos just precis 10 minuter innan alla tjejer skulle komma (kontrollfreaket inom mig kollapsar för en stund) så gick det väldigt smutt. Vid 18 trilla tjejerna in genom dörren. Kramkalas! Men låt oss prata om det här ljuset:

Swicilou_friendcation_swissclinicSwicilou_friendcation_swissclinicIMG_20171214_075555_857.jpg

Måste ändå få passa på att skryta om att det är så himla fina snälla goa roliga tjejer med i vår grupp. Vågar mig påstå att alla håller med. De kommer med så mycket glädje och energi. Boostknippen hela bunten! Bara sånt gör det 100% värt att styra upp grejer. Jag och Joanna vill ge tillbaka, men får liksom hela tiden trippelt tillbaka igen.

Swicilou_friendcation_#myswissclinicSwicilou_friendcation_#myswissclinic

På plats hade vi omåttligt populära Dr K Clinic som gjorde hudanalys på alla tjejer de hann med. Kön ringlades runt rummet och när man fått sin analys kunde man få resten av produktutbildningen av Sanna och Isabelle från Swiss Clinic. 

IMG_20171214_145642_284.jpgIMG_20171214_145724_069.jpg

Nu kommer vi kunna rolla och maska hela gänget, för med sig hem fick alla en Dry Mask + att dem flesta passade på att köpa hem en Micro needle roller med serumet som Joanna kan gå i god för är magiskt. Jag själv har inte hunnit testa men tänker att jag har 10 dagars kur fram till jul att gotta mig i.

IMG_20171214_150110_979.jpgIMG_20171214_151947_152.jpg

Man älskar ju skönhetsprodukter. Man måste älskar skönhetsprodukter. Vad händer ens med ansiktet efter 30!? Och varför hade vi ett solarium hemma som jag helt obekymrat pressade under varannan dag hela högstadiet? Oh lord!

Swicilou_friendcationSwicilou_friendcation

Middagen var supermysig och konversationerna gick kors å tvärs. Det bästa är att det fortfarande är nya möten som sker. Extra kul att det är några som faktiskt har träffats några gånger nu, antingen på Staycation, nån av våra frukostar eller genom träningsdejter. Vi gillar ju det! Hela tanken på att man får nya vänner som vuxen.

IMG_20171214_123726_426.jpgIMG_20171214_150137_376.jpg

Maten som kvällen till ära gick helt i hälsans tecken, serverades av tjejerna på Rå och Så. 100% Raw vegan skinfood style. Väldigt fresh och upp uppfriskande så här i glåmiga julbordstider. Vid 22 vinkade vi av sista tjejerna och tog promenaden genom stan i regnet för att summera kvällen.

IMG_20171214_074834_622.jpg

Vi är som vanligt så himla glada för allt vi får göra med Swicilou Friendcation. Kan inte ens försöka förklara känslan som exploderar i kroppen när man går hem från en sån här kväll. Endorfinkick deluxe! TACK!

Nästa event sker i Januari, håll koll i gruppen så att ni inte missar. Hej!

2 reaktioner på ”BEAUTY DINNER MED SWISSCLINIC

  1. Pingback: FRIENDCATION 2.0 2018 | LOUISE JOHANNESSON

  2. Pingback: V.4 SNAPSHOTS | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.