FRIENDCATION 2.0 2018

Efter ett första halvår med Friendcation och allt gott det fört med sig, så finns det ingen anledning att dra i handbromsen. Eller hur?

Vi vet att det finns ett behov, en hunger och en nyfikenhet att träffa nya vänner. Sociala medier har fört oss samman, det är där har vi mittpunkten – en plats att mötas och bryta isen för att sen lättare ta steget och våga vidga sina vyer.

friendcation_louise_joanna_nätverk

Vi startade facebookgruppen Swicilou Friendcation där alla som tycker att detta är lika spännande som vi, kan mötas. Både bakom skärmen och utanför. Här kan man hitta likasinnade, träffa nya träningsvänner, byta tips och råd inför ett nytt jobb, snacka relationsproblem, hitta resesällskap eller kanske bara annonsera ut en fika för att man har några timmar mellan ärenden på stan etc

Vi vet att det är svårt att träffa nya vänner idag, men låt oss inte missa den chansen bara för att vi inte vågar, eller inte hittar tillfället.

Det finns fler som behöver ny energi och friska vindar under sina vingar. Det har vi lärt oss nu. Prestigelöst och nyfiket, våra event har hittills bara medfört positiva reaktioner och har redan nu skördat frukt i form av massor av nya intressanta möten. T ex på Staycation på The Winery eller Beauty Dinner med Swiss Clinic.

IMG_20180117_145826_048.jpg

Man kanske är fast i gamla vanor, eller helt nyinflyttad i en stad. Man kanske absolut inte är trött på sina befintliga vänner men letar efter någon att dela sitt nyfunna intresse med.

Jag och Joanna TROR SÅ JÄVLA MYCKET på det här. Vi älskar att sociala medier har gett oss redskapet att jobba för något vi vet gör gott och dessutom ger oss så otroligt mycket tillbaka. Värt alla timmar i världen.

Vi kommer att fortsätta att leta nya vägar att gå för att ge fler chansen att hitta både nya vänner, intresseområden och platser.

Vi kommer fortsätta jobba hårt på att planera event, resor och upplevelser med både personer och företag som tror på det vi gör och kan hjälpa oss styrka konceptet – Friendcation. ❤

Nu ser vi fram emot Friendcation AWn i Stockholm 1a februari och Friendcation-träningshelgen nere i Malmö tillsammans med Rebook Nordics och Malmö Live.

Efter det vet bara vi vad som kan hända 😉

Häng med, håll er uppdaterade!

Kram

 

 

3 reaktioner på ”FRIENDCATION 2.0 2018

  1. Pingback: FRIENDCATION x RESIA | LOUISE JOHANNESSON

  2. Pingback: THE APRIL ISSUE – FRIENDCATION I ELLE | LOUISE JOHANNESSON

  3. Pingback: WORKSHOP RESIA GÖTEBORG | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.