SNAPSHOTS V.4

Tänker att jag ska bjuda på lite mer av livet mellan resorna. Det som ändå utgör merparten av livet. Än så länge. Jag kallar det Veckans Snapshots. Välkomna.

Förmodligen inget jag kommit på själv, men det blir ett tillfälle att baka in lite allt möjligt. Vissa veckor säkert mer intressanta än andra. Andra veckor behöver således inte omnämnas. Vi testar!

Så.

Hälsade på hos mina vänner på The Brands Agency. Pilla lite i godisskålen, lånade med mig livets kängor och klämde å kände på hösten alla vackra ting.

louise_johannesson_gestuz_The_brands_agencylouise_johannesson_gestuz_The_brands_agencyThe Brands Agency

Torsdag – Jobbar hemma, väntar på leverans som ska komma mellan 9-12. Kommer såklart 12 – men hinner riva av en hel del jobb. Är sjukt effektiv när jag jobbar hemma.

Friendcation_louise_johannesson
Nya solisar från Celine, en klassiker som är på 60% nu. Win!

Går på Housewarming Party på Relatable, sen vidare till Clarion Sign för ett event med en fantastisk tjej som vi lärde känna på Friendcationmiddagen i december –Hej Henriette! & Best Of You  Hon bjöd på Inspirationsföreläsning & SPA:

IMG_20180128_085820_027.jpgbestofyou_selma_spabestofyou_selma_spa
Foto: Jānis Šaulis

Sen drack vi bubbel och gröna juicer till vårt hälsosnax innan vi badade i takpolen på Selma SPA. Svinkallt i luften, 32 i poolen. Uppfriskande och kul. Tack för en fin kväll! *

Älskar det faktum att sociala medier fört oss och många andra samman. Tipsar igen om vårt otroligt häftiga nätverk: ”SwiciLou Friendcation”– Där Kryllar det av roliga tjejer!

IMG_20180126_114308_589.jpgIMG_20180126_114420_765.jpg

Fredag lunch- Köpte en Smoothie och satte mig på tåget till Gävle med Joanna . 1 time och 45 min mailbonanza. Transport är dröm för att svara på mail.

Checkar in på Grand Hotel (läs mer om det här), tar lite bilder till ett samarbete vi kommer presentera SNART. Avslutar jobb, tar helg och förbereder för scenen.

louise_joanna_friendcation_grand_hotel_gävle

River av en panel med full fokus på Marknadsföring i sociala medier för Gävles näringsliv, sen middag med teamet bakom eventet på Grands Veranda.

Lördag – Vaknar upp som en prinsessa, äter hotellfrukost -livets bästa påhitt. Checkar ut och hoppar på tåget hem till Stockholm igen. 24h Gävle hittar ni HÄR.

louise_joanna_friendcation_grand_hotel_gävle
Kläder från Gestuz

Resterande helg – Gör Dermapen-behandling hos Kerstin som jag oxå känner från Friendcation. (Hoppsan produktplacering igen 😉 ) Har Joanna och Calle över på spontanmiddag, går PWs och myser hemma  – å t e r h ä m t n i n g .

Hur var det här med Veckans snaps? Är det kul eller? Nästa vecka händer en massa spännande saker så vi ger det lite tid. Ni får gärna komma med input på inlägg. Det är bara kul. Kram och Hej!

Clarion_sign_selma_spa
Thowe, Jag & Felicia 

 

En reaktion på ”SNAPSHOTS V.4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.