FRIENDCATION x RESIA

Nu inleder vi ett samarbete Resia – Vilket inte bara betyder att vi tar Friendcation till nästa nivå, utan att vi nu även har möjligheten att ta vårt nätverk ut på ännu större äventyr.

Det har inte ens gått ett år sen jag och Joanna startade Friendcation så därför känns det extra spännande (och helt galet kul) att det finns fler som tror på det vi gör och vill utveckla det med oss.

Jag har en fjärillsfarm i min mage nu och vet inte vart jag ska göra av mig själv. Vi är så J-LA stolta över detta. Vi och Resia kommer skapa magi, men framför allt riktigt roliga och härliga temaresor, weekends och allt där till!

friendcation_louise_joanna_resia

Ni som känner mig vet att detta är en DRÖM. Jag har lekt resereporter så länge jag kan minnas. Gick Hotell&Turism och gjorde min första praktik som Reseledare på Cypern när jag va 17. Drömde om att bli resekonsult och var så nära man kan komma på att ta en crash course i flygvärdinna innan jag till slut packade väskan och gav mig ut på ”säsong” och reste fram och tillbaka och upp och ner å överallt i 5 år. Jag har filmat egna ”När & Fjärran-program” (nej ni får inte se) och lägger idag enormt mycket tid på att planera och uppleva livets bästa resor, samt dela med mig om allt här på bloggen.

Allt det här, hårt jobb och drömmen om att få ta med andra på tåget  – är just nu too much to handle. Gah! Med det sagt och med en grym partner i ryggen vill vi oxå tillägga att vi bubblar av lycka och är SÅ peppade på att dra igång! Nu upplever vi världen, skapar nya minnen med nya människor och nya Friendcations – alla ska med!

friendcation_louise_joanna_resia

Läs mer om samarbetet med Resia HÄR och mer om Friendcation och oss HÄR.

Gå med i gruppen Friendcation (SE) eller följ oss på IG under #friendcationSE

friendcation_louise_joanna_resia

friendcation_louise_joanna_resia

 

4 reaktioner på ”FRIENDCATION x RESIA

  1. Pingback: SNAPSHOTS V.5 | LOUISE JOHANNESSON

  2. Pingback: Kreativ semester: kan "creation" bli ett nytt resebegrepp? - RESFREDAG

  3. Pingback: THE APRIL ISSUE – FRIENDCATION I ELLE | LOUISE JOHANNESSON

  4. Pingback: RESEÅRET 2018 | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.