ARN – PONTUS – MMX – CLARION LIVE – MALMÖ

Igår va det fredag och vi skulle ta oss ner till Malmö för vår andra Staycation i ordningen – I samarbete med Reebok Nordics och Clarion Malmö Live, hurra!

Fredagssolen skiner med all sin glas. Jag å Joanna är på terminal 5 för att äta Viltgrytan på Pontus…. men ska tilläggas att Joanna åt laxen och att vi sen egentligen flyger från Terminal 4. Men nu ville ju vi ha en superlunch, vilket man bara får på Pontus in the Air.

SAS ni kan ta detta som en liten liten pik, eftersom ni Aldrig byter ut maten i loungen…. Nu har jag det sagt och jag är medveten om att det finns värre saker att bry sig om… men med varmaste rekommendationer av min vän Calle så testade jag Viltgrytan på Pontus! Serveras med potatispure, en gelevariant, inlagd lök.

IMG_20180209_154448_055.jpgIMG_20180209_154406_270.jpgFriendcation_sverige_louisejohannesson

Ingen lounge utan fika som Joanna säger. Jag säger inget och lyder snällt. Det ska fikas med punchrullar och kolakakor. Som två små tanter. Kicki å Tuttan. Sen ska jag såklart posera. Få en bild som känns: ”Nu ska jag ut och se världen, sayonara”. Feeling it? Inlägget är ej sponsrat av SAS även om jag kan tro det. Däremot är kavajen från JUST. 

Friendcation_sverige_louisejohannesson

När vi landar i Malmö har det hunnit bli mörkt, så vi tar en taxi till hotellet. Har laddat hela dagen för att få slänga mig i en stor hotellsäng. Bästa jag vet!

 

Friendcation_sverige_louisejohannessonFriendcation_sverige_louisejohannesson

Checkar in på Clarion Live och får det här superstar-välkomnandet! Tack för fint ordnat Emma och resten. 20de våningen och utsikt över heela Malmö! Tusen tack! En snabb middag på Malmö Saluhall där jag åt en carpaccio med burrata. Burrata är typ det godaste jag vet. Sen ska vi inte skjuta under stolen att rödvin satt fint det med..

IMG_20180209_203209_317.jpgFriendcation_sverige_louisejohannesson

Nu vet ju ni redan att både jag å Joanna är earlybirds, det betyder så ledes även att vi Älskar att lägga oss tidigt, men oxå gå upp tidig. Så det blev ingen sen kväll på stan…  Och jag som inte har badkar hemma sköt snällt men bestämt undan Joanna så jag kunde få bubbla. Den här nya Citron/fläder-varianten från Vitamin Well är btw dröm.

20180209200051_IMG_0342-01.jpegFriendcation_sverige_louisejohannesson

Klockar ringer 07.00 på lördagsmorgon. Vi har sagt att vi ska gå upp å träna innan frukost. 30 minuter på bandet och sen lite latj men bilder till Reebok som är med och sponsrar den här helgen.

Friendcation_malmö_liveFriendcation_malmö_live

Nu är det inga många timmar kvar tills våra 30 friendcation-tjejer kommer hit för 24h superhäng! Vi har laddat och boostat alla celler med dunderfrukost. Så redo! Goodiebagsen är packade och välfyllda. Väldigt viktigt för oss att innehållet är relevant för temat och vi är riktigt nöjda med den här. Ni får se sen, vill inte avslöja.

IMG_20180210_113409_875.jpg

Och det va det. Nu sitter vi på rummet med datorn på magen och väntar in. Ni får hänga med på stories eller på #friendcationSE om ni vill hålla er uppdaterade. Vi kommer ha fullt upp i ganska precis i 1 dygn. Hej hej!

Friendcation_malmö_liveIMG_friendcation_sverige_reebooknordics

2 reaktioner på ”ARN – PONTUS – MMX – CLARION LIVE – MALMÖ

  1. Pingback: FRIENDCATION + REEBOK NORDICS | LOUISE JOHANNESSON

  2. Pingback: SNAPSHOTS V.6 ”Stoppa pressarna” | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.