SNAPSHOTS V.6

Rivjärnsstart på veckan när vi släpper platserna till Friendcation Toscana kl 08.00 och säljer slut på 2 minuter. Helt galet.

Friendcation_Toscana_ResiaScreen Shot 2018-02-07 at 13.10.25.png
We even made it to the news. Vi är så glada över gensvaret! Vill så gärna redan nu berätta alla andra planer vi har för Friendcation, men stay tuned.

Okej. Sen var det ”mitt vanliga jobb” och workshop med Absolut på Tändstickspalatset samt förbereda en stor kampanj som går live under tisdagen.

Louise_Johannesson_Absolut

Se bland annat ett av influencersamarbeterna med MissFenderr på Youtube här: 

Gör er nu uppmärksamma på att jag har riktigt coola kollegor som kastar kläderna för att visa att vi är The Vodka With Nothing To Hide

louise_johannesson_loavies

Alex tycker jag set ut som en cowboy. Eller Cowgirl. Älskar färgen på min nya jacka från Loavies. Slänger in en ej sponsrad länk till den HÄR -på rea och allt.

IMG_20180208_104317_301.jpg

Har oxå valt ut mina favoriter från Syster Ps senaste kollektion ”Planet”. Jag gillar allt på Syster P, men det vet ni ju redan. Guld och poppande orangerött. Snyggt!

bild3.367.jpg

Tänker att ni säkert förstår att jobb och träning tillhör vardagen så jag väljer att dela mer av det andra. Typ som att gå på biopremiär med Joanna på 50 Shades 3.

IMG_20180207_230651_912.jpg

Och sen kan man inte tro att det är sant, men det är det. Jag och Joanna sitter på Arlanda för att ta flyget ner till Friendcation x Reeboknordics i Malmö. Det är redan Fredag! Checkar in på Malmö Live . Mer om hela helgen kan ni läsa HÄR.

IMG_20180211_143644_770.jpg

När vi checkat ut och vinkat av alla tjejer är det raka vägen hem till Stockholm och ge sin sambo lite uppmärksamhet. Sambon som både storstädat, lagat mat och laddat ner en söndagsdeckare för en prinsessas hemkomst. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.