FÖDELSEDAGSRESAN – SEMESTER OM 3 DAGAR

På torsdag åker vi på den årliga födelsedags-resan. Jag har packat sen en vecka tillbaka och nya passet har precis kommit. Missa inte mitt EB-life hack nedan.

Jag har otroligt svårt för det där med packning. Jag plockar fram, testar, matchar, mixar, sållar, packar om, testar igen. Packa för lite, packa fel. Packa massa men ändå bara glida runt i samma trasa för att allt annat är för varmt eller sitter för tight.

Have in mind att det ska fotas och instagrammas in i mellan, så det måste även vara fint på bild och kult i miljö. Den som säger annat ljuger. Nu vågar jag inte heller packa med saker jag verkligen tycker om pga ROM-härvan när allt mitt bagage försvann. (Men kom tillbaka efter en vecka).

eurobonus_amex_card

Safe:ar med att packa mycket i handbagaget och stillar mina orostankar med att AMEX-reseförsäkring räddar mig på plats om så skulle behövas.

Och på tal om AMEX, den här resan är betald i Eurobonuspoäng. För 110 000p så flyger jag å Alex business class t/r. Det man betalar är flygskatten som hamnar på 3000 ,-  / pp. Men i relation till att en business-biljett t/r egentligen hade landat på ca. 80.000 sek för mig och Alex så känns det ju 100% VALUE att ta det på bonuspoäng. (Lär dig allt om Eurobonus, SAS och AMEX HÄR)

Just nu kan jag dela en länk till AMEX premium card som ger dig 15.000 eurobonuspoäng om du signar upp dig på ett kort – be om länken om du vill ha!

eurobonus_amex_card_travelblog

Annars så hoppas jag att ni hänger med på resan – har jag wifi så kommer det mycket bilder.  Hej hej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.