TILLBAKA FRÅN RADIOTYSTNADEN

Sitter på bussen Chiquila – Cancun. Det är grått ute, regnar. Bra resdag. 3h att slå ihjäl. WiFi på le bus. Ser detta som ett briljant tillfälle att uppdatera på.

Givetvis fungerar inte Wi-Fi men jag har minst sagt god tid på mig att plonka på tangenterna efter 5 dagars radiotystnad. Buffra. Vi har precis lämnat Isla Holbox och är påväg mot resan sista anhalt: Isla Mujeres. Om 4 dagar åker vi hem igen. Känns bra. Jag är utvilad, om än just nu också ganska utmärglad från matförgiftningen. Hade ingen bild på när jag låg utslagen så det fick bli ett något piggare tillstånd.

Screen Shot 2018-03-09 at 16.50.41
Vi skulle egentligen bo en natt i Cancun idag men blev ofrivilligt avbokade och sen tvungna att hitta nytt boende. Då bestämde vi oss för att det blev Isla Mujeres för hela slanten. Känns bra nu eftersom jag egentligen inte alls va speciellt intresserad av att stanna i Cancun – springbreak. Mardrömmen.

Playa Norte på Isla Mujerse blev precis utnämnt till nr 10 av världens vackraste stränder enligt Aftonbladet. En ganska torftig beskrivning min mening…

Screen Shot 2018-03-09 at 16.58.34

Jag ser med spänning (och en viss skeptism) fram emot att se hur den stranden ska vara finare än både Tulum och Holbox. Det blir upp till bevis imorgon helt enkelt. Håller er uppdaterade.

Ska även försöka hinna ta igen en Tulum- & Holbox Guide, om inte i helgen så på flyget hem. Det kommer, I promise.

En reaktion på ”TILLBAKA FRÅN RADIOTYSTNADEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.