ISLA MUJERES & CASA COCO BY COCO

Ny ö, nytt hus! En ofrivillig avbokning av hotellnatt i Cancun ledde som sagt till en sista minuten-bokning av ett hus ute på Isla Mujeres. Det blev 24h på CasaCoco.

Vi tog båten rakt ut i ovädret. Regn, blåst och mörka tunga moln. Rätt in i en taxi och bort till huset vi bokade i ren desperation för att faktisk ha någonstans att bo den här natten.

Jag va fortfarande ganska låg efter matförgiftningen och ville bara ta kvällen på rummet. Regnet tillät oss ha en pizzafilmkväll. Men när vi vaknade upp dagen efter förstod vi vilket hus vi hittat fram till.

IMG_20180311_095554_242.jpgIsla_mujeres_casa_coco

Det blev 24h på Casa Coco, en sen utcheckning med andra ord. Huset låg på en klippkant med stege rätt ner i golfen + en egen private beach. På en sandplatå stod ett litet stall av vattenleksaker och precis framför huset låg en pool. Jag spenderade nästan hela dagen på den där terassen, läste bok och spanade in partybåtarna från Cancun som gled förbi.

IMG_20180311_095700_532.jpgIMG_20180311_095256_582.jpg

Och sen gav jag mig på SUP för en stund. Fast på mage. Paddalde mig fram i stormen. Vågorna. Innan jag som sagt blev omkörd och av en gormande Springbreak-katamaran. Vända hem igen.

Isla_mujeres_casa_cocoIsla_mujeres_casa_coco

Huset ligger mitt på Isla Mujeres, en bit bort från centre och Playa Norte, som vi ska besöka idag. (Hyrt golfbil! Så kul! ) Vi betalde 2200 sek för en natt king suite inkl frulle. Hittade boendet på booking.com och det enda minuset va att det va kanske lyhört och vårt rum låg under nån stort tank som morrade till ibland.

IMG_20180311_095513_980.jpgIsla_mujeres_casa_coco

Casa Coco hade totalt 5 rum som går att hyra, såg ut som att det förbereddes för att bygga ut, stor villa. Det va två andra par som va där, som jag såg… men kändes absolut som att vi gled runt och va lyxvillaägare för en stund. Hade velat stanna en natt till mest för att hinna paddla kajak med. Men nu ska vi som sagt se om på Izla här! Hej hej.

IMG_20180311_100656_876.jpgIsla_mujeres_casa_coco

Alla andra inlägg från Mexico hittar ni samlade under fliken Mexico HÄR.

2 reaktioner på ”ISLA MUJERES & CASA COCO BY COCO

  1. Pingback: AIR BNB: ICACO VILLAGE, ISLA MUJERES | LOUISE JOHANNESSON

  2. Pingback: IZLA RUNT I GOLFBIL, SYDSPETSEN & SNORKLING | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.