THE APRIL ISSUE – FRIENDCATION I ELLE

Stoppa pressarna! Idag kan ni läsa roliga grejer i ELLE. Say What? I ELLE? Jojomen, Friendcation i magasin. Ett stolt samarbete med Resia ❤

Jag hinner inte mer än att landa på Arlanda innan jag springer till närmsta kiosk. Joanna har meddelat ”Its out!” April-numret! Köper två pipfärska exemplar och mannen i kassan säger ”Ska du ha två likadana?”.. japp svara jag och ler brett. Han kontrar ”Är du med?”…

IMG_20180313_163058_013.jpg

Ni fick för några veckor sedan veta att vi ingått ett stolt samarbete med Resia. I månadens ELLE skrivs det lite mer om det och våra planer för året. Pepp overload!

Nu sätter vi kompisresorna på kartan! Jag är megastolt och detta kommer bli ett magiskt kul år. Jag och Joanna har plockat ut resor som vi tillsammans med Friendcation och våra vänner på Resia, vill och kommer att genomföra.

friendcation_elle_resiafriendcation_elle_resiafriendcation_elle_resiafriendcation_elle_resiafriendcation_elle_resia

(Läs hela artikeln HÄR)

Förstår ni vilken dröm? Eller inte bara en dröm, det händer ju på riktigt som Joanna skrev. 🙂 Olika destinationer, olika inriktningar, olika konstellationer. Alla med målet att ha det så kul och härligt som möjligt! Och samtidigt träffa nya vänner!

Ni får gärna komma med önskemål. Vad för typ av resa skulle ni vilja göra?

Vi har mappat ut några drömresorna som vi vill åka på, Resia hjälper oss paketera och göra det så smidigt och bra som möjligt. Vi kommer sedan exklusivt kunna erbjuda dessa superkanon-upplägg i Friendcationgruppen på Facebook.

Är ni med? Nä, alltså ni måste gå med i Friendcation (SE) på facebook för att få infon. Det är där vi släpper alla resor och event. Det är där vi hänger å lär känna varann lite så där digitalt innan vi ses på riktigt och gör riktigt roliga saker ihop. Inte bara resor, men allt från träning och frukostar, middagar Staycations.. ja ni vet.

Flera resor med Resia är redan planerade, en är officiell och redan slutsåld – det är vinresan till Terreno i Toscana i Oktober.  Mer kanske ni kan snirkla er fram från vad som skriv i uppslaget ;).

PS. i Julklapp önskar jag mig mer dagar på året, så jag hinner med allt. ds.

Nu ska jag packa upp min väska och landa efter nästan 3 veckor på mexico-flykt. Håll utkik i gruppen nu för snart kanske vi har en VÄLDIGT kul grej på G. En möjlghet. Eller en chans till att vara med på något oslagbart, färgsprakande härligt spännande. *Cliffhanger*

Mer om Friendcation HÄR.

IMG_20180313_163058_013.jpg

En reaktion på ”THE APRIL ISSUE – FRIENDCATION I ELLE

  1. Pingback: WORKSHOP RESIA GÖTEBORG | LOUISE JOHANNESSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.