VÅRKOLLEKTIONER & MORGONMÖTEN

I början på veckan var jag på möte ute hos Natalie på Dry Lake. Något lite extra trevligt över att hänga i fina shoowroom omringad av purfärska kollektioner.

Intresset har kanske inte alltid funnits där. Eller jo, intresset har nog alltid funnits snarare avsaknad av stil. Eller så var det egentligen så att modet genom åren inte alltid varit så vasst.

Min fulaste tid är nog leg-ins, stora, tischor, skinnjacka, löshår med blandade inslag av typ bandanas? Det är under mina säsongsår, möjligen att det va en trend i den kategorin specifikt.

Sen flyttade jag till Stockholm och började jobba på Tiger Of Sweden. Jag influerades rätt fort och min garderob bestod sen 99% av Tigerkläder under ett halvt decennium.

Nu är jag en mix – beroende på occasions, dagsform, agenda, väder och vind.

IMG_20180320_121442_957.jpg
drylake_stockholm_showroomdrylake_stockholm_showroomIMG_20180320_121519_609.jpg

Den riktigt fina mockajacka som jag la upp på insta igår är från Dry Lake. Den kommer absolut vara en favorit och safecard hela våren. Jag gillar och känner mig ända snyggast desto enklare det är: vit blus, skojta, t-shirt med blåa jeans och boots/klackar + en riktig färgexplosion.

drylake_stockholm_showroom

Japp, det va det! Ha en riktigt fin fredag nu. Själv ska jag å Joanna ut med ett gäng från Friendcation. Årets AWgalej med OutOfOffice på Munchen följt av middag på EAST. Riktigt taggad på fest och folk faktiskt. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.