STAYCATION & MINIKONFERENS

Det var dags för mig och Joanna att ha vår första konferens. Minikonferens på 15 timmar inkl pizza, vin, möten, avtalsskrivningar, planering & SPA.

Efter jobbet i går checkade vi in på vårt andra hem The Winery Hotel. Vår vän Sarah såg till att vi fick ett stort fint rum. Stora ideer kräver stort rum. Visst!?

Staycation_friendcation_thewineryhotelStaycation_friendcation_thewineryhotel

Sen åt vi middag nere på Delin – deras pizzor är som vi sagt innan; riktigt bra! Jag har helt klart trillat in på Bianco-pizzorna, men ska som alltid göra min pizza med lite extra sånt, och det istället för det men utan oliver etc. Krångla + alltid en flaska balsamico.

IMG_20180329_110622_482.jpgIMG_20180329_110719_983.jpg
Terreno Deli, The Winery Hotel 

Fun fact: Ni ser rödvinet i glaset. Japp i Oktober åker vi på Friendcation med 14 tjejer ner till gården där dem druvorna skördas. Terreno, Toscana. Min första vinresa! Ser så otroligt mycket fram emot den. Gah!

Tillbaka till konfan – Skönt att avsätta tid som BARA ska gå till Friendcation. Det kan bli lite mycket bland allt annat som ska hinnas med i livet – och både jag och Joanna är väldigt måna om att göra saker bra och ordentligt. Annars kan det vara.

Staycation_friendcation_thewineryhotelIMG_20180329_110126_437.jpgNya, glansiga konfaskor

Vi hade med oss en lång to-dolist, tangenterna smattra, visioner ritades ut och datum sattes. Vi håller er uppdaterade! I takt med att gruppen växer (Hallå snart 2500!?) och buzzen blir större kan vi göra mer och ännu bättre saker. Vi har SÅ många ideer!

När jobbet var klart slängde vi på oss morgonrockar, guldmasker och deep hydrations. (Smyger in ett riktigt trevligt tips på masken från VERSO, oss tjejer emellan. Gör det bara.) Drack Pepsi Max i sängen och åt chips. Gjorde en gemensam djupdykning i bloggar och youtub-kanaler.

Unnade sovmorgon till sju, klädde på oss, fotade, åt frukost, rev av ett möte och har nu vandrat hem för att jobba av några timmar med mitt ”vanliga jobb”. Snart påskledigt!

IMG_20180329_134301_844.jpgStaycation_friendcation_thewineryhotel
Kappa + byxor från Tiger, Skjorta från Sleek Atelier, Glasögon från Celine

Det där med minikonfa och bo på hotell mitt i veckan får 10p.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.