TJEJMIDDAG HOS SYSTER P

Precis som de flesta gångerna när vi styr upp ett Friendcation-event så har jag oftast aldrig tidigare träffat tjejerna som kommer. Inte heller dem varann.

Och det är det som är hela tjusningen med allt, att vi redan innan vet att det med all säkerhet kommer knytas några nya bekantskaper innan kvällen, resan eller träningspasset är slut. För mig och Joanna är det passion point deluxe att få vara med om det. Sänka trösklar och öppna upp forumet, inte bara digitalt utan i det verkliga livet.

IMG_20180419_051703_200.jpg

Igår fick äran att tillsammans Syster P, mina favoritsmycken sen länge tillbaka, bjuda in en hel drös av härliga tjejer till en riktig trevlig kväll. Om jag får säga det själv. Supertrevligt.

Anniki berättar om historien och tanken bakom Syster P, hur dem en gång startade (sa upp sig från toppjobb och följde drömmar) och nu ständigt utvecklar och förnyar sina kollektioner och produkter. 100% Hjärta och passion. Drivet! Exakt sånna människor jag vill ha omkring mig och speciellt samarbeta med. Idag fokuserar dem på smycken som ni vet, men oxå väskor & skor (!).

Till middag drack vi vin och åt asiatiskt plockmat. På mig har jag några av favvojuvelerna men oxå en hel outfit från JUST Female. InstaDMs gick craycray på jeansen och dem är alltså då från JUST. SS18, bör komma ut i butik närsom om de inte redan gjort det.

Som alltid efter att ha träffat så många grymma tjejer -hög på endorfiner. Mitt favoritmoment på kvällen förutom bubblet är helt klart ”rundan” alltså när alla berättar vem man är, vad man gör och hur och varför man gått med i Friendcation. Kan låta sektigt, men det är det inte. Möjligen lite av ett hallelujah moment. 😉

Finns så många att inspireras av och här får jag möjligheten att träffa, och allt ifrån äta middag, resa, träna och uppleva nya saker med just så många olika coola kvinnor som jag kanske aldrig annars hade mött.

Det va det, en summering av kvällen som rundades av vid 22. Tjejerna gick alla hem med massa nya smycken och jag ligger och bloggar kl 3 på natten pga lite hög på livet och kan inte sova.

Ni som har ett extra gott öga för Syster P bör kika in i gruppen LÄNK Det va det det! Nästa event kommer strax upp. Kan avslöja att det har med ekonomi att göra, men mer om det nästa vecka.

IMG_20180419_041447_860.jpgimg_20180419_041413_493-e1524108599494.jpg

Laguppställningen! Tack igen till systrarna och tjejerna på Syster P som ordnat så fint med allt, Vilka proffs! Stort tack till alla tjejer som va där och gör att Friendcation forsätter växa. Och tack till dig med Joanna (ja, jag vet att du läser). ❤

4 reaktioner på ”TJEJMIDDAG HOS SYSTER P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.