GETTING READY FOR IBIZA

Mixing business with pleasure. Vi kan kalla det Workcation. Några dagar jobb inför sommarens aktivering på Ibiza och sen några dagar semester.

Aldrig vart på Ibiza och projektet är nytt för mig = 2 x times funI detta fall kommer jag främst ha hand om våra influencer-samarbeten men oxå innehåll, produktion och digital närvaro tillsammans med mitt team. Väldigt pepp!

I mon flyger jag ner, tidigt som tusan. Värme tänkte jag. Regn tänkte nån annan. Det betyder att jag kommer leta upp ett mysigt haak att öppna upp mitt offsite kontor på. Avverka några telemöten och förbereda möten. Gärna med en kaffe och smoothie bowl vid sida. Tips på nått sånt ställe? Mysigt healthy food ställe.

IMG_20180418_100359_612.jpgtravelblog_louise_johannesson
Jeans & Klänning från JUST, Väska från Kina, skor från Zara. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.