VI ÄR FRAMME I TEL AVIV

Detta inlägget är ett samarbete med Resia

Friendcation gör sin första utlandsresa tillsammans med Resia. Den första i raden av många spännande resor vi har framför oss. Ni kan själva ana excitmentet.

Jag får fortfarande nypa mig i armen. Vi gör det här nu, uppnår en dröm. Ni minns kanske uppslaget i ELLE som kom ut i Mars. Där skriver vi om hur vi sätter ihop våra drömresor – Friendcations – och sen faktiskt har möjlighet att utföra dem. Resia är såklart en stor del till att det blir möjligt och tillsammans tror vi bägge på att detta är ett drömkoncept.

IMG_20180509_054056_794.jpgIMG_20180508_152821_492.jpg

Gah! Vi landade i Tel aviv igår vid 20.00. (Norwegian flyger direkt hit på 4.5h) Blev upphämtade av vår chaufför och guide Carl Walter, som eventuellt måste få ett eget inlägg. Vilken stjärna! Han gav oss två minuter att checkade in på Port and Blue, pudrade näsan och sen ta oss raka vägen till Vicky Cristina där vi hade resans första middag. I´m in love. Vilket otroligt magiskt ställe.

Luften va varm och maten slutade aldrig komma in. Carl underhåll oss genom hela middagen – kiknade av skratt, blev mätt och lite lullig på livet efter två glas lokalt rödvin. Vid midnatt rundade vi av med mynta the. Bra första kväll. ❤

friendcation_resia_telavivfriendcation_resia_telavivIMG_20180509_053902_626.jpg
Vicky Cristina, Tel Aviv

Med är såklart jag och min partner Joanna samt fina Lina från Resia. När jag å Joanna skulle fundera ut vilka vi ville ha med så ville vi ha med alla från gruppen, (men det hade ju inte riktigt fungerat med logistiken i det här läget) därför hade vi en tävling om två platser – vinnarna blev Marge och Evelina. Marge har jag träffat en gång via en friendcation-middag vi hade i höstas och Evelina har jag aldrig träffat.  Ser fram emot att lära känna bägge lite mer under våra dagar i Tellan.

Sen hade vi en plats kvar: vi bägge var blixtsnabbt överens om vem vi ville ha med – En som är definitionen av vad Friendcation står för; Felicia (även känd som Stockholms bryn-guru). Hon är verkligen en sån person man vill ha i sitt liv och absolut med på en resa. Öppen, sprudlande och ganska fantastisk faktiskt. Jag får tacka Joanna som gjorde sina bryn hos henne, efter det var hon en del av Friendcation och blev en fin vän till även mig under vår första Staycation i Okt förra året. 

friendcation_resia_telaviv

Vi blir alltså ett litet men härligt gäng som ska ta oss an ett gediget program signerat #2cities1break under våra 4 dagar i ”Tellan”. Håller er uppdaterade så gott jag kan och räknar med att ni följer med på Stories; @louilouie #friendcationSE

IMG_20180509_053553_416.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.