FRUKOST PÅ NIMROD & TOUR I OLD JAFFA

Detta inlägget är ett samarbete med Resia

Tight schema morgon till kväll. Vi åt en gedigen frukost i hamnen innan vi fick en guidad tur i Jaffa. Precis allt är så mycket bättre än jag kunnat tro.

Tel Aviv har hittills bara levererat långt över förväntan. Vet egentligen inte vad jag hade förväntat mig med det är på så många vis vackrare än vad jag kunna tro. Människorna har en härlig vibe, luften är varm, gatorna är vackra och maten är som jag nämnde tidigare, M A G I S K. För en som älskar storstad-möter-strand så är det hit man ska åka.

Man får så mycket på en gång – och då har vi bara vart här i 1 dygn. Vi har massor av spännande kvar att uppleva och Calle kommer inte släppa oss på free time innan vet sett allt. Skämt och sido – Calle må vara en kunskapsbank man ibland kan tro aldrig kommer sluta prata, men han är otroligt generös. Delar historier högt och lågt, och bjöd hem oss på bubbel i hans lilla hus mitt i touren.

IMG_20180509_113650_083.jpgfriendcation_telaviv_resiafriendcation_telaviv_resiafriendcation_telaviv_resiaIMG_20180509_114011_890.jpgfriendcation_telaviv_resiafriendcation_telaviv_resiafriendcation_telaviv_resiaIMG_20180509_114928_064.jpg

Efter en snabbvisit på Brown hotel (som ni måste bildgoogla obs se badkar på taket) så stack jag tillbaka till hotellet för telefonmöten och jobb som jag akut behövde fixa. De andra fortsatte med en ”Fashion Tour” genom ett trendigt Tel Aviv.

Vi möttes upp igen lite senare på stranden som ligger nedanför vårt hotell, Metsitsim. Riktigt mysig eftermiddag med mat, sol och bad. Glatt varehär!

IMG_20180513_083658_744.jpgIMG_20180510_044630_756.jpgIMG_20180510_044813_820.jpg
Maggie och jag, Metsitsim

Mer om Tel Aviv-resan hittar ni HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.