CARMELL MARKET & METSITSIM BEACH

Detta inlägget är i samarbete med Resia.

Sista dagen på resan: Strosa runt på marknaden, dricka smoothies och sen ta oss ner till stranden för gubbvila, lunch, sol och bad.

Jag ställde in frukosten, tog sovmorgon och såg till att vara riktigt hungrig när vi kom till marknaden istället. Carmell Market. Färska smoothies och lokala pastries med olika fyllningar. Älskar att testa ny mat, äta mat, se på mat, prata om mat, handla mat… osv Jag kör en mat-&todoguide i mitt sista inlägg.

friendcation_telaviv_resiafriendcation_telaviv_resiafriendcation_telaviv_resiaIMG_20180513_080124_742.jpg

Min stukade fot klarade inte så många timmar och inte heller Felicias ryggskott så vi rundade av marknaden kanske lite innan schemat för att ta plats på Metsitsim-stranden som ligger precis nedanför vårt hotell.

IMG_20180513_083839_682.jpgIMG_20180513_080241_059.jpg
Metsitsim beach, Tel Aviv

11e Maj – Jag och Joanna går ut med att Friendcation fyller 1år och att vi i nästa vecka släpper två nya event. Håll utkik i gruppen HÄR. Ni som vart med ett tag vet att det gäller att vara snabb om man vill ha en plats. 😉

IMG_20180513_083629_350.jpg

Sen äter vi lunch i beachbaren, det är fredag och alla är lediga i Tel Aviv. Musiken pumpar, solen gassar. Hade vi inte vetat att vi hade en låång natt framför oss så hade vi nog suttit kvar och beställt in mer bubbel.

Vid 4-tiden (efter gubbvila på strandkanten) tar vi oss tillbaka till hotellet för sminkning av Felicia på rum 203 och sen en surprise som jag å Joanna ordnade för att fira Friendcation och på något sätt runda av vår första utlandsresa och lyckade samarbeta med Resia.

IMG_20180513_084008_758.jpg
Flera av er som undrade om klänningen på bilden ovan, Den är från Drylake och finns i butik nu. Väskan är från ett hål i väggen på Ibiza. Love it!

Kolla in nästa inlägg för en summering av mina tips och bilder från sista kvällen med gänget.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.